phone +32 (0) 499 40 40 40
aQuaZenn zwembaden, Starline monoblock en bouwkundige zwembaden.

Uw partner voor levenslang zwemplezier!

LUXE PRIVE-ZWEMBAD VOOR BINNEN OF BUITEN

Denkt u erover een zwembad aan te laten leggen in uw tuin of binnenruimte? Dan bent u bij aQuaZenn aan het juiste adres. De composiet Monoblock zwembaden van Starline bieden veel voordelen en zijn verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Uw wensen en eisen bepalen welke Monoblock zwembad het beste bij u past. Heeft u specifieke wensen van afmetingen en vormen, dan kunnen wij ook een bouwkundig zwembad plaatsen. hetwelke volledig aan uw wensen en budget kan worden aangepast. Een zwembad in de tuin betekent genieten van de verschillende seizoenen.


Starline zwembaden

ENKELE VAN ONZE REALISATIE'S

 

 

 

 

 

 

 


Afdekkingen & installatie

 • Zwembadafdekkingen

  Een zwembadafdekking is een essentieel onderdeel voor uw zwembad. Er zijn diverse redenen te noemen waarom u uw zwembad zou willen afdekken. Denk aan het vergroten van de veiligheid van uw zwembad, een schoner zwembad en dus minder onderhoud en het vasthouden en genereren van verwarmd water. En wat dacht u van het design? Een zwembad dat niet in gebruik is moet er ook mooi uitzien. ROLDECK, het bekende merk van kwalitatief hoogwaardige zwembadafdekkingen, biedt al deze mogelijkheden en meer. Ook kan u bij ons terecht voor alle soorten zwembadafdekkingen zoals noppenfolie's, foamafdekkingen, winterzeilen,...

   

 • gallery 2
 • Onderhoud & service

  Voor het onderhouden en herstellingen van uw zwembad kan u bij aQauZenn terecht, wij doen onderhoud en herstellingen aan alle types zembaden. Bekijk hier onze tarieven.

   

 • gallery 1
 • Dolphin bodemzuigers :

  aQuaZenn is verdelere van de Dolphin automatische zwembadreinigers, bekijk hier onze verschillende robots.

  Zwembadrobot
 • gallery 4
 • Producten & accessoires

  Bij aQuaZenn kan u terecht voor alle courante onderhoudsproducten en accessoires voor uw zwembad.

 


Contacteer ons

Locatie toonzaal & winkel

Herman de Nayerstraat 9i

2550 Waarloos

Openingsuren::

Open op afspraak

icon 1 Zenn bvba - Witte Stedeweg 20 - 2550 Kontich

icon 2Tel. +32 499 40 40 40

icon 3www.aquazenn.be